Kleuterdans

Diepenbeek

Genk

ft.

Kleuterdans

Lessen Kleuterdans

Diepenbeek

 

Woensdag om 16 uur.

Zaal De PLak, Servaasplein 14 (achter de bibliotheek)

 

Start cursus: 13 september '17

 

 

 

Lessen Kleuterdans

Genk

 

Vrijdag om 17 uur

Zaal De Hoeve,

St-Jozefsinstituut, Kneippstraat z/n, Bokrijk

 

Start cursus: 15 september '17

Kleuterdans, de groep voor de allerkleinste dansers, voor de 1ste en 2de kleuterklas.

 

Heeft U thuis ook zo een zingende, springende, swinger kleuter?

Dan is dit zonder twijfel de volgende stap in uw oogappel zijn danscarrière. Bij dansstudio Kixx kan uw kleuter leren hoe hij of zij zich creatief op muziek kan uitdrukken. Ze leren luisteren naar de maat van de muziek en de verschillende ritmes ontdekken. Op een speelse manier leren onze lieve juffen uw springertjes hun lichaamsbewegingen beter coördineren. Ze weten exact hoe en hoelang ze hun aandacht kunnen vasthouden. Deze dansles voor mini's is de eerste kennismaking met echte danslessen en beetje bij beetje zullen ze eraan gewoon worden om choreografieën aan te leren en te onthouden.

 

De lessen staan volledig in het teken van de kleuters.

Zowel hun leefwereld als fantasie worden geprikkeld tijdens het dansen. De dansers leren op speelse manieren ritmisch en expressief bewegen en actief luisteren naar de muziek. Ze leren hun eerste danspasjes op aangepaste muziek. In een sfeervol uurtje dansen, dromen en spelen we samen op leuke en mooie muziek.

Actief leren luisteren naar muziek, expressie, tijd en ruimtebesef zijn de aandachtspunten. Aanleren van dansjes op verscheidenheid van muziek. Bevordert de coördinatie en sociale omgang. Ook hier wordt er aandacht besteed aan lichaamshouding.

Trek dus je dansschoenen maar aan en kom het ontdekken!

 

Voor jongens en meisjes van de 1ste en de 2de kleuterklas